14 de des. 2008

SOLIDARITAT AMB ALEXANDROS!!!


Com bé sabreu, ahir feia una setmana de l'assassinat a sang freda per part d'un policia d'Alexandros, un jove militant anarquista de 15 anys. Alexandros, fou executat per la policia mentre gaudia d'una estona de dissabte amb els seus companys i companyes en un barri, caracteritzat pels moviments socials que s'havien dut a terme durant les últimes décades. Les aparicions de les eines de l'estat humanes, a eixes hores de la matinada, són considerades com a un insult, i els joves, davant la seva aparició, van respondre llançant-los "bricks" i insultant-los, i la policia davant la gran amenaça que suposa un envàs buit, va sortir del cotxe, i un d'ells després de disparar un tret a l'aire, disparà un tret directament al tórax d’Alexandros, revivint els darrers enfrontaments davant la policia que s'havien produït a Grècia. El jove, ferit de mort, va anar a l'hospital, on sols es va poder certificar la seva mort als pocs minuts de la seva arribada.

Sí, és aquesta la policia que "defén" els nostres drets, i ataca a tots i totes aquelles que cometen el delicte il·legal de protestar i mostrar la seva discomformitat davant el sistema actual. En els dies posteriors de l'assassinat, es van produir forts enfrontaments amb la policia en manifestacions en solidaritat d'Alexandros.

Des del SEPC ens solidaritzem especialment amb aquest jove, i fem una crida a les concentracions i actes en suport a l'aversió col·lectiva a la brutalitat policial, treta a l'esguard públic en aquest darrer crim.